MISSIE

PROJECTEN

WIE ZIJN WIJ

CONTACT

TEAM WE ARE SOCIAL REBELS

Kristel de Groot

Oprichter van We are Social Rebels

 

Waarom ben jij sociaal?

Ik hou van mensen om mij heen, zij geven mij nieuwe inspiratie en energie. In mijn werk als strategisch adviseur uit dat zich in het verbinden van mensen, organisaties en sectoren. Mijn maatschappelijke betrokkenheid zie je terug in de vraagstukken die ik in mijn werk oppak en in de projecten die ik uitvoer op vrijwillige basis in mijn wijk en stad.

 

Waarom ben jij rebels?

Altijd vragen naar het waarom… Nieuwsgierigheid naar het onbekende is een eigenschap die ik al jong ontwikkeld heb. Het heeft mij door verschillende banen naar het ondernemerschap geleid. Transformeren naar een ecosysteem gebaseerd de leefwereld van mensen en de vragen die bij hen leven, door de gevestigde orde, leunend op beleidsdoelen en regels, uit te dagen. Dat zie ik als mijn missie!

 

kristel@wearesocialrebels.nl

Eva de Bruijn

Social Designer bij We are Social Rebels

 

Waarom ben jij sociaal?

Maatschappelijke vraagstukken zijn vaak complex. Op verschillende niveaus zijn er veel mensen en partijen bij betrokken, met elk hun eigen belang. Als ontwerper ben ik de spil van deze wirwar. Door middel van cocreatiesessies en veldonderzoek zorg ik ervoor dat iedere stakeholder een stem krijgt in het creëren van oplossingen.

 

Waarom ben jij rebels?

Ik heb idealen, en daar strijd ik voor. Ik streef naar een samenleving waarin de mens centraal staat, waarin we in elkaar investeren en waar we focussen op de maatschappelijk waarde van initiatieven. Om dat te bereiken, ben ik niet bang om het systeem te bevragen. Kom maar op!

 

 

 

eva@wearesocialrebels.nl