Onze aanpak

In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met het ontwerpen, onderzoeken en implementeren van sociale innovaties. Hierbij betrekken wij de mensen in het alledaagse leven en de strategen in de wereld van de regels. We zorgen ervoor dat beide werelden elkaar begrijpen, verfrissende samenwerkingen aangaan en samen hun creativiteit inzetten. In onze aanpak combineren we ontwerpen, onderzoeken en strategie. Zo krijgen we diepgaand inzicht in het maatschappelijke vraagstuk en ontwerpen we oplossingen die aansluiten bij de dagelijkse realiteit en stapsgewijs de regelwereld hervormen.

Vraag achter de vraag

We duiken in de belevingswereld en beweegredenen van de eindgebruikers. Op deze manier komen we dichterbij de oorsprong van het vraagstuk, waardoor we duurzame impact kunnen maken.

Iedereen een Stem

Van visionaire beleidsmakers tot aanpotende werknemers, van lokale ondernemers tot zorgcliënten. We zorgen ervoor dat iedereen een stem krijgt in het ontwerpproces en het perspectief van de ander begrijpt.

Prototypes & Experimenteren

Wij vertalen de uitkomsten van het veldonderzoek en de co-creatiesessies naar tastbare en ervaarbare ontwerpen. Op deze manier kunnen we snel verbeterslagen maken.

Systeemdenken

Bij complexe maatschappelijke vraagstukken staat een ontwerp niet op zichzelf. Daarom werken we met onze projecten ook aan systeemverandering. Zo creëren we duurzame en schaalbare impact.

11 + 7 =